Skab et arbejdsliv du elsker - uden at brænde ud

Blog30. juli 2016

Denne sommer har på alle måder været kulminationen på en dannelsesrejse for mig

Den er på ingen måde slut, jeg ønsker ikke som sådan den nogensinde ender. Men jeg står på en bjergtop med armene i vejret, begge ben på jorden og en helt igennem fantastisk følelse af skaberkraft, livsgejst og kærlighed til verden. Og måske for første gang i hele mit liv er jeg faktisk fuldstændig fri og aldeles ligeglad med hvad nogen andre synes om, hvordan jeg driver forretning og om jeg nu er dygtig nok eller har de rigtige uddannelse og kan skabe nok værdi for min kunder. Det VED JEG, jeg kan. Og JEG VED, at jeg gør det på en anderledes måde en andre og at alt hvad jeg gør ikke er underbygget af forskning og fancy modeller, noget er, men noget bygger også på en cocktail af livserfaring, intuition og kærlighed. Og sådan er det – det er stadig værdifuldt for mine kunder.

 

Jagten på anerkendelse var et fatamorgana – illusionen var min egen

Jeg har ikke haft travlt med at blæse en masse fancy resultater op, så jeg kunne vise verden hvor god jeg er. For mig har det store arbejde det seneste år ligget i at bygget et solidt fundament og forbinde mig med den kilde i mig selv hvor fra mit drive og min inspiration kommer. Jeg har vidst at det var mit hjerte, men det har altså krævet noget hårdt arbejde at få fuld kontakt til det også i en professionel sammenhæng – og jeg træner det stadig.

 

Nu står fundamentet

Til gengæld står jeg nu med en virksomhed, som er bygget op omkring mine kerneværdier, hvor jeg har en platform for at fylde verden med kærlighed og gøre en forskel for andre mennesker, som jeg altid har drømt om. Og jeg har udviklet en arbejdskultur, hvor jeg godt kan være ambitiøs og professionel samtidig med at jeg ligger i en hængekøje og arbejder, hvis det er det jeg vil.

 

Det er altså en stor ting, for en person, som altid har haft enormt travlt med hvad andre tænker og om jeg nu gør det godt nok, at det aldrig er godt nok og at jeg i bund og grund ikke duer til noget.

Alt det er slut nu!

 

Hearts at Work er stadig minmission 

Nogle gange er missioner så store for en selv, at man næste ikke tør sige dem højt til andre i frygt for at de dør af grin. Men det er den chance jeg må tage, for jeg vil ud og stå i lyset og vise verden, at det her er særligt vigtigt for mig. Det brænder så meget for at få lov at leve og jeg er klar til at give den fuld skrue med alt hvad jeg har. Det er vigtigt for mig og for verden – så er det sagt.

 

Jeg vil inspirerer og støtte kvinder til at arbejde mere ud fra deres hjertet

Endelig har jeg modet og selvtilliden til at stå frem og fortælle om min, for nogen helt vanvittige og lidt skøre tilgang til min professionelle forretning. Mit budskab er vigtigt, måske er det derfor det føles så grænseoverskridende at jeg gør sådan et stort nummer ud af det her. Måske også fordi jeg ved at der er kvinder derude, som har brug for at høre det, for at finde kærligheden og lyset i dem selv til at gøre det der er rigtigt for dem uden at føle sig forkerte.

 

'Alt hvad du gør er rigtigt, det er alt det du ikke får gjort i frygt for at det er forkert, der er problemet'

 

Du er IKKE er forkerte, selvom dit hjerte siger noget andet end den analyserapport, du sidder og læser.

Du behøver IKKE at kunne forklare alting i Excelark, hvis du kan mærke i din krop at det føles rigtigt at gøre noget.

Det er fuldstændig lige så seriøst at udvikle din virksomhedsstrategi igennem dans, hvis det er meningsfuldt for dig, end at du skal bruge de rigtige innovationsmodeller.

Og du behøver ikke vinde en gazellepris i økonomisk vækst for at have gjort en forskel i verden.

 

Måske er du en af de kvinder der, ligesom mig, skaber disse illusioner over for dig selv, som forhindrer dig i at være brilliant i verden. Og mit budskab til dig er;  

 

'DU STYRER DIN VERDEN – SÅ GØR HVAD DU DRØMMER OM - GØR DET MED HJERTET!'

 

Mød mit vidunderligt tossede univers

Jeg er i essensen et sanseligt menneske. Jeg er visuel, højlydt, kropslig og fantasifuld. Det betyder at jeg tror på de skøreste ting og lader mig inspirere af eventyrfigurer, symbolisme og drømmeuniverser, som for andre er helt langt ude, jeg er ligeglad.

Bare for at vise spændviden her, så elsker jeg drager og kraftdyr og de er en stor del af måden jeg kommunikerer med mit ubevidste.

Jeg har skiftet navn og min virksomhed har endda et numeroskob!  Og numerologien har stor indflydelse på hvordan jeg bygger min strategi, min arbejdsdag og uge op.

Jeg læser også Børsen og kan samtale med CEO’s om ROI,  KPI’er og Effektkædevurdering. Jeg har en forretningsmodel og en salgspipeline, jeg laver SWOT analyser og Business Model Canvas brainstorms. Jeg forholder mig seriøst til organisationers udfordring med disruption og eksponentiel teknologisk udvikling.

Jeg bader nøgen på min løbetur og tisser i min våddragt, når jeg dykker, mens jeg jagter fisk med harpun, men jeg elsker også smykker og pailletter og at danse med en cocktail i hånden og synge Beyoncé sange natten lang. ’I grind till I own it – I slay!’

Jeg er selvstædig og selvrealiserende, men har også ambitioner for fællesskabet og mit hjerte banker så meget for min lille barndoms ø, at jeg er gået lokalpolitisk til værks for at bakke op om alle de skønne mennesker der også bor der, så vi sammen kan skabe noget bedre.

Men jeg har også hørt alle talerne i den amerikanske valgkamp og forholder mig opmærksomt til hvordan verdens magtbalance udfordres i øjeblikket.

Måske er det ikke så tosset, men jeg har brugt lang tid på at tro, at det var det og det er sku spild af tid.

 

Jeg er så vild med livet og alle de drømme jeg gør til virkelighed

Min pointe her er, at jeg består af både vildskab og selvdisciplin. Jeg er en dybt ambitiøs, seriøs forretningskvinde, men også en skingrende impulsiv popcornmaskine af idéer til at gøre verden bedre. Og jeg er heldigvis ikke den eneste kvinde, der åbent har skruet helt på for sin power. Vi er et kæmpe hold, det er slet ikke til at få armene ned over – og DU SKAL SKU DA OSSE GI DEN GAS!

 

Come on ladies now  let’s get in formation

Jeg er kæmpe fan af den energi og de budskaber Beyoncé sender ud i verden i musikfilmen LEMONADE. Det er en næsten orgasmisk sanseoplevelse af kvindelig energi og power.  

Men jeg kender og møder konstant så mange fantastiske kvinder, som er gået ALL IN på den vej deres hjerte har vist dem. Og jeg vil gerne præsenterer dig for nogle stykker af dem.

 

Ewa Outlak, som jeg læste på Designskolen med, som i dag ejer sin egen danseskole, EWAPEWA'S, og er en mega sej poledance akrobat og i den grad transformerer kvinderne på hendes hold, så de går mere selvsikre og kraftfulde ud i verden. Og hun viser det til hele verden med stolthed – fedt.

 

Helle Spenner fra Leadership by Heart, har sammen med sin mand skabt et fristed for fordybelse. Det er så fyldt med fred (og det finder man sku ikke mange steder i dag), at min krop længes efter det fra tid til anden. Hun uddanner psykoterapeuter med så stor kærlighed, indsigt og rummelighed, at verden vitterligt ville være et fattigere sted, hvis hun ikke gjorde det.

 

Tara Jain, som jeg arbejde sammen med i Indien som dykkerinstruktør, har startet Reef Watch India og kæmper for at skabe opmærksomhed i Indien omkring vores ansvar for at passe på verdens oceaner. Hun er en havfrue med ben og hendes øjne har 1000 års dybde.

 

Og jeg har fortabt mig i Louise Svane's vidunderlige måde at arbejde med sang og stemmen på, som en måde at forbinde sig med sin højere spiritualitet. Når hun synger kommer der kærlighed ud af hendes mund og hendes budskab til verden er så healende, at jeg fyldes med taknemmelighed.

 

Jeg følger expressionistaer som @Hadiiyabarbel og @bibibourelly på Instagram, fordi de er et stort festfyrværkeri af farver og powerful kvindelig energi.

 

Min konkollega Julie Kjær Madsen, der har besteget kæmpe bjerge er samtidig en mega autentisk ambitiøs no-bullshit forretningskvinde. Jeg får så meget blod på tanden på mit eget projekt af at snakke med hende, fordi hun altid har gået sin egen vej, skridt for skridt med Loop Company

 

Jeg er kæmpe fan af min studiekammerat Christina Bendix, der har fundet vejen ud af en spiseforstyrrelse og tilbage til sit hjerte og nu hjælper kvinder med at slutte fred med mad på en så kærlig og omsorgsfuld måde at jeg bliver så lykkelig rørt af glæde.  

 

Det evigt nærværende powerbundt af god karma, Dorte Lytje, som gør de sociale medier til en legeplads for seriøse businesskvinder, og lærer dem at drive forretning uden at miste balancen i livet og det synes jeg bare er pissesejt.

 

Og senest er jeg, som gammel hestepige, faldet fuldstændig for Marianne Florman, der sammen med sine skønne heste på magisk vis hjælper kvinder med at finde vejen tilbage til deres hjerte og forbinde sig med det igen. Jeg jubler af glæde over det.

 

Gennem mit liv har jeg mødt yogalærer, healere, illustratorer, musikere, designere, hr-konsulenter, dansere, bartendere, forfattere, formgivere, hundetrænere, smykkedesignere, psykoterapeuter, body-sds behandlere, klangmassageterapeuter, shamaner, hekse, advokater, politikere, læger, forskere, folkeskolelærere, strikkedamer, dessertkokke, fotografer, sexologer, håndanalytikere, rengøringsassistenter og endda djøfere ;o) som alle er fabelagtige kvinder, der kæmper for at gøre en forskel i verden.

 

DER FINDES SÅ MANGE FUCKING FANTASTISKE KVINDER, AT JEG SLET IKKE KAN FÅ ARMENE NED!

 

Hver især har de givet mig en lille brik til mit kæmpe puslespil af visdom, som jeg trækker på i mit liv, men i lige så høj grad i min forretning. De danner den urskov af viden, energi og kærlighed, som er 1000 gange vigtigere for min forretning end noget andet. For alle de kvinder bekræfter mig i at min succes og genialitet kommer, når jeg omfavner at; ingen andre styrer min verden end mig. Og at jeg MÅ handle ud fra mit hjerte, det kan ikke være anderledes.  

Og pludselig opdager jeg at alt det der holdt mig tilbage var en ren illusion og at min verden kan fyldes med flow, lys og kærlighed, hvis JEG VIL DET – og det samme gælder selvfølgelig for dig ;o)

 

Tak fordi du læste med så lang ;o)

 

Vær glad og fri i dit lys og kærlighed,

Marieke

 

Smid gerne en kommentar:

bubblemedia