Lav dit årshjul og kom fremad i livet

23. december 2018

Tegn dit årshjul og få overblik over din livsproces lige nu

Hvis du er kommet godt i gang med min lille workshop '3 ting du oversér i din jagt på det gode liv', så kender du også til den ene af mine 3 anbefalinger; SYNLIGHED.

Måske har du slet ikke hentet workshoppen '3 ting du oversér i din jagt på det gode liv'? 

Så kan du hente den med det samme lige HER

 

SÅ HVORDAN KAN HJERTEMODs ÅRSHJUL & ROADMAP HJÆLPE DIG?

Mit årshjul er en måde at komme i gang med at skabe synlighed er at visualisere den livsproces du er i. Og det vil skabe mere fokus, flow og fremdrift i det du arbejder med i dig selv lige nu. 

Hvis du drømmer om at skabe en eller anden forandring i dit liv, så  er min anbefaling at du helt konkret tegner processen og hvad den indeholder.

HJERTEMODs ÅRSHJUL & ROADMAP er worksheets og en visuel guideline, som vil gøre denne proces nemmere, fordi du simpelthen kan gå i gang med at udfylde den med det samme og hænge den op. Den simple, korte proces vil i sig selv have stor effekt på, at du kommer godt i gang. 

Køb HJERTEMODs ÅRSHJUL & ROADMAP for kun 33 kr. print og komme i gang med det samme.

blog-billeder/arshjul-roadmap-banner.png

KØB HJERTEMOD ÅRSHJUL & ROADMAP FOR 33 KR. NU - KLIK HER

 

Hvad end du er i gang med en større livsstilændring, f.eks. at spise anerledes, dyrke mere motion eller arbejde mindre, så vil dit personlige årshjul hjælpe dig med at holde fokus og blive på sporet.

HJERTEMODs ÅRSHJUL & ROADMAP sætter fokus på din intention for den kommende periode, måden du skaber forandringen og de livstemaer, som er vigtige for dig.

Gør det gerne til en kreativ proces og en leg at lave dit årshjul.

Brug endelig farver, billeder, hør musik mens du skaber dit lille værk med billeder og ord, som du hænger op, hvor du ofte ser det. Det gør en forskel og det sikre at du inddrager andre dele af hjernen, kroppen og underbevidstheden, fordi du sætter alle dine sanser i spil. 

Det at lave dit årshjul kan være dit lille selvkærlige ritual.

Ved at ære det som en vigtig begivenhed i dit liv, bliver det også ankret i din bevidsthed på en stærkere måde, som hjælper med at bevare dit fokus på det lige om lidt, når hverdagen igen vælter ind. 

Hvis du bare går hurtigt igennem det og derefter lægger det i skrivebordsskuffen eller din notesbog, fordi ingen må se det, eller nu må du videre, så misser du hele pointen med at skabe synlighed og du vil ikke få effekten af min anbefaling.

Som minimum kan du tage et billede af dit arbejde med din mobil og kigge på det hver gang du er på toilettet, inden du smider dig i sofaen, som det første når du står op, med kaffen i hånden i bussen - MEN HOLD DET SYNLIGT FOR AT SE EFFEKTEN.

Så vil du hele tiden kærligt blive mindet om, hvad det er for en proces du er i gang med og hvad de næste skridt er. 

JAMEN MARIEKE, JEG HAR JO MANGE FORANDRINGSPROCESSER I GANG.

Ja, jeg kender det. Du har sikkert en 3-4 ting i både dit arbejde og dit privatliv som du gerne vil forandre. 

HJERTEMODs ÅRSHJUL & ROADMAP vil også hjælpe dig med at prioritere og synliggøre for dig selv, hvad der faktisk er en realistisk plan.

START MED MAKS. 3 TING!

Det jeg har lært ved at arbejde mere med synlighed i mine forandringsprocesser det er, at det der kan være på et papir, stemmer meget mere over ens med hvad der i virkeligheden er muligt, end den geniale plan jeg har oppe i mit (lille) hoved, hvor der er uanede mængder af plads og ressourcer og alt kan ske på den halve tid, for sådan er det med fantasi og drømme - der kan alt ske.

Så jeg har opdaget, at når jeg laver et årshjul, så får jeg faktisk også lavet en plan, som er mere realistisk at gennemføre og dermed vil jeg også i højere grad se effekten af det.

Jeg får et synligt bevis og argument for, hvorfor jeg ikke kan gøre det hele på én gang, men er nød til at prioritere og vælge at gå med det vigtigste.

Det er grunden til at dette worksheet og visuel guideline er så uendeligt værdifuldt og effektfuldt.

Køb HJERTEMODs ÅRSHJUL & ROADMAP for kun 33 kr. print og komme i gang med det samme.

blog-billeder/arshjul-roadmap-banner.png

KØB HJERTEMOD ÅRSHJUL & ROADMAP FOR 33 KR. NU - KLIK HER

 

Hvad forhindrer dig i at komme i gang?

Nu har du i hvert fald en oplagt mulighed for at give dig selv lidt mere SYNLIG støtte ved hjælp af mine worksheets og visuelle guidelines. 

Jeg ønsker dig rigtig god vind i dit nye år. 

Marieke

 

JEG ELSKER FEEDBACK

Send mig gerne din feedback på dette materiale eller vis mig dit årshjul, send mig en mail på marieke@hjertemod.nu, når du bliver udfordret eller har spørgsmål.

Det er med til at jeg kan forbedre og finetune og gøre det hele endnu bedre for jer alle sammen.

GÅ MED HJERTE - STÅ MED MOD

Smid gerne en kommentar:

bubblemedia