Jeg har holdt Bestyrelsesmøde i nat

Blog16. februar 2016

Her til morgen kan jeg fremlægge virksomhedens nye og helt uovertrufne strategi. Jeg kalder det; 

POLYGAMISK IVÆRKSÆTTER STRATEGI

 

En strategi, som jeg øvrigt tror, man vil se en kommende trend for indenfor iværksætteri i de kommende år.

 Sagde du lige 'flerkoneri'? 

Og ja, man kan godt sige, at det har tydelige referencer til ’flerkoneri’. Eller jeg vil i virkeligheden sige det på denne måde. Da jeg startede HJERTEMOD, tænkte jeg, ’det her er min lille baby’…

Men i virkeligheden viser det sig, at HJERTEMOD er mere som en prægtig dronning, som har to meget smukke døtre, som har et helt ’harem’ af både mænd og kvinder de er gift med, og sammen har de en masse vidunderlige små børn. Ja på mange måder er det et meget moderne kongehus ;o)

Mon ikke hen ad vejen, der også kommer et par lykkelige skilsmisser og nogle sammenbragte børn og et mystisk dødsfald, som i enhver anden kongelig familie.

 

Bring on the drama – siger jeg bare!!!

 

I virkeligheden tror jeg så men ikke jeg er så enestående genial, men at det jeg beskriver er et meget tidstypisk billede af, hvor iværksætteri er på vej hen.

Jeg tror, man i fremtiden vil se langt færre ’serie-iværksættere’ og meget mere ’polygamisk iværksætteri’ – altså iværksættere, der samarbejder på kryds og tværs, men frem for at søge vækst-eventyret, sælge og starte nyt (og måske blive millionære på vejen), så vil de selvstændige forblive små og agile, med hver deres tydelige brand og en masse muligheder for at indgå stærke forbindelse. Det billede jeg ser for mig, er nærmest et molekylært landskab, hvor H2O (vand) jo er en skøn forbindelse mellem Hydrogen og Oxygen, men Oxygen kan også indgå en godt samarbejde med Silicium og danne SiO2, som kommer til udtryk i de smukkeste kvarts-krystaller.

 

Nå, der kom jeg vidst lige langt nok ud af det metaforiske spor…

 

Og mit budskab er jo egentlig også bare, at ’vi’ i HJERTEMODs bestyrelse har besluttet at POLYGAMISK IVÆRKSÆTTERI er kernen i virksomhedens strategiske arbejde og det er således en ambition ikke at vokse i størrelse, men at styrke den interne struktur, således at den bliver en solid platform for gunstige forbindelser med andre stærke brands og på den måde vil HJERTEMOD øge effekten i verden, mere end værdien af virksomheden isoleret set.

 

På baggrund af dette ser bestyrelsen i HJERTEMOD frem til at virksomheden leverer uovertrufne resultater i de kommende år.

 

Tak fordi du læste med.

 

Kærlig hilsen

Marieke

Smid gerne en kommentar:

bubblemedia