Don't kill the messenger!

Video16. marts 2016

POST-ITS - det sorte får i den kreative klasse

Når jeg er ude og lave workshops kan deltagerne godt blive lidt vilde i øjnene, når jeg hiver en masse post-its op ad tasken. Det er som om de tænker - åhhhh nej ikke igen. Jeg forestiller mig, at de har haft en masse dårlige oplevelser med workshops, hvor de stakkels lapper tilfældigvis har været en del af det, og så ender de med at få skylden for det hele (lidt ligesom flygtningene i øjeblikket...eller det var måske en lidt vild sammenligning...). 

Nå men min pointe er, at det ofte ikke er post-its der er noget galt med, men nærmere de mennesker der bruger dem. Ofte er det uvidenhed, der er årsagen til det dårlige forhold, uvidenhed om produktets funktionaliteter, ganske små detaljer, som kan redde en workshop ELLER køre den i sænk. 

I videoen deler jeg mine vigtigste tips, der kan redde dit forhold til post-its og gøre det til en fornøjelse at arbejde med. 

 Se videoen her!

Helt basalt kan det koges ned til tre ting. 

Hiv dem rigtigt af!

 blog-billeder/post-it-rigtig.jpg

Skriv med en tusch!

 blog-billeder/post-it-tusch.jpg

Ingen lister!

blog-billeder/post-it-liste.jpg

Smid gerne en kommentar:

bubblemedia